ZWEMCLUB C

Dit is de zwemclub van de pas zwemmertjes. Diegene die bij de vorige cursus een 25 meter brevet hebben gehaald of toch bijna en diegene die kunnen zwemmen zonder bandjes. Hier leren onze zwemmertjes dat het bad 25 meter, maar ook 50 meter lang kan zijn en dat het water diep genoeg is om te kunnen duiken.

 

 

 

ZWEMCLUB B

Eerste competitie-ervaring !! Ook de zwemclub van de gevorderden genoemd. Hier wordt o.a. de ademhaling van schoolslag aangeleerd en de beenbeweging van Crawl. Het deelnemen aan competitiezwemmen ligt hier binnen de mogelijkheid. Regelmatig wordt er een papiertje ter inschrijving meegegeven aan de zwemmer, zodat hij/zij zich kan inschrijven voor de competitie

 

 

ZWEMCLUB A

Kijk eens wat ik allemaal kan !! De vergevorderden van de zwemclub. Borstcrawl, rugcrawl, Schoolslag en Vlinderslag, alle stijlen in één groepje. Verbetering en verfijning van de technieken. Deelname aan competitie.

Contact

Tel: 011/375941

GSM:  0474/825897

email : marnix.benaets@telenet.be 

Adres

Ten-Men Sports - Marnix Benaets

Bosstraat 30

3830 Wellen

* De statuten en HH reglement ter inzage liggen op het secretariaat* Alle leden verzekerd zijn via sporta-federatie met polis nr LI255, tevens vind u deze ter inzage op het secretariaat.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now