top of page
IMG_3164
20160708_105942
IMG_3207
20150713_102325
20160408_141300
20150807_110319
20160711_111811
20160711_124056
IMG_3256

VEEL GESTELDE VRAGEN  

SPORTKAMPEN

Wanneer kan ik mijn kinderen inschrijven?

Voor alle sportkampen geld dat u minimum 7 dagen vooraf dient in te schrijven, zodat we zeker je deelname kunnen bevestigen. Indien u later inschrijft kunnen we u niet garanderen dat er nog plaats is. 

Waar inschrijven?

Voor alle sportkampen telefonisch inschrijven bij TEN-MEN SPORTS MARNIX BENAETS - 0474/825897.  Indien bezet of geen antwoord spreek gerust een boodschap in, wij contacteren u zo snel mogelijk! Of via mail  marnix.benaets@telenet.be 

Wanneer en hoe betalen?

De betaling voor het sportkamp gebeurt liefst met gepast geld, tijdens de 1e dag van het sportkamp. Er kan nooit vooraf betaald worden!

Wat zijn de uren van de sportkampen?

Alle dagen dat het sportkamp doorgaat van 9u00 tot 15u. 

Is er opvang mogelijk? OPGELET ENKEL NA RESERVATIE en extra BETALING!!

De dagen dat het sportkamp doorgaat is er een mogelijkheid tot opvang, dit enkel en alleen na reservatie en een betaling.

  • OPVANG in Heers na reservering van 08u00 tot 18u00 

  • OPVANG in Nieuwerkerken na reservering van 08u00 tot 17u00  

  • OPVANG in Sint-Truiden na reservering van 08u00 tot 17u00

Moeten we eten voorzien?

Tijdens het sportkamp zijn er een aantal pauzes voorzien onder toezicht van de lesgevers. Een 10-uurtje, lunchpakket voor 's middags, water, fruit, ed dient voorzien te worden door de ouders in een rugzakje of boekentas.

Wat met ongevallen?

Ten-Men heeft een sportverzekering voor alle lichamelijke ongevallen behalve in Sint-Truiden (optioneel). U dient  telefonisch contact te nemen met Marnix indien U deze verzekering wenst voor Sint-Truiden. Indien er zich een ernstig incident voordoet zal u telefonisch verwittigd worden door de lesgever.

Wie zijn de begeleiders van de sportkampen?

Ten-Men werkt met gediplomeerde leerkrachten, zijnde regenten L.O., Lager onderwijs personeel, Kleuterleider(ster) en ander gediplomeerd personeel. Onze pedagogisch geschoolde monitoren zorgen voor een uitbundige, vakkundige begeleiding met een actief dagprogramma waar het kind centraal staat.

Wat geeft ik mijn kind zeker mee? Wat steek je in de rugzak en wat laat je zeker thuis?

Kleuters : Reserve kledij (indien er soms nog een ongelukje gebeurt) 

Iedereen : zakdoekjes, koekje, fruit, lunchpakket voor 's middags, water, jas, aangepast schoeisel voor in de zaal, sportkledij of kleren die mogen vuil worden, regenjas

Welke activiteiten doen mijn kinderen?

Ieder sportkamp is een beetje anders. Voor kleuters worden er ook knutselmomenten ingelast samen met allerlei sport activiteiten, gebaseerd op het thema van de week. Indien er extra activiteiten ingepland worden : uitstappen, zwemmen, fietsen, verkleedkledij, .... dan zal de lesgever op tijd door geven wanneer deze plaats vinden zodat u het nodige kan voorzien. 

Wat met de terugbetaling van mutualiteit?

Breng het attest binnen tijdens de eerste dag van het sportkamp. Wij zorgen dat het in orde is en bezorgen u het terug.

Wat met verloren voorwerpen?

Heeft uw zoon/dochter tijdens het kamp iets laten liggen? Tijdens de volledige vakantieperiode blijven de verloren voorwerpen bij de kampverantwoordelijke ter plaatse. Als op alle kledij en tassen een naam staat, dan raakt er minder snel iets verloren. Blijft er na het kamp nog iets liggen, kan u telefonisch terecht bij Marnix om de voorwerpen op te halen.

Mijn vraag staat er niet tussen!

Geen probleem. Stel ze telefonisch, per email, contact formulier of vraag ze op de 1ste dag van het sportkamp!

bottom of page